Over mij

Mijn naam is Cees van der Lee en mijn leven lang ben ik al gefascineerd door mensen en hun gedrag. Voor mij is het een voorrecht dat ik mensen, individueel of als onderdeel van een team of organisatie, mag ondersteunen zichzelf vanuit andere perspectieven te bekijken en zo nieuwe mogelijkheden te creëren om de kwesties waar zij mee worstelen effectief en duurzaam aan te pakken. 

Na een opleiding in de hulpverlening en een aantal jaren werk als begeleider en teamleider voor de asielzoekersopvang, ben ik in de wereld van loopbaan-, talent- en organisatieontwikkeling terecht gekomen. Aanvankelijk in loopbaancoaching en outplacement, later breder als coach, trainer en adviseur in uiteenlopende projecten en programma’s. Klik hier voor een uitgebreide versie van mijn CV.

Ontologisch coachen

In de 10 jaar dat ik in Latijns-Amerika woonde en werkte, ben ik in aanraking gekomen met het ontologisch coachen. Deze kennismaking maakte een diepe indruk op mij en gaf heel veel nieuwe en bruikbare inzichten over hoe mensen fundamenteel in elkaar steken. Met behulp van coaching, training en advies op ontologische basis ondersteun ik nu mensen, teams en organisaties om schijnbaar ingewikkelde kwesties betrekkelijk eenvoudig en effectief aan te pakken. 

Expertise

Mijn interesse is nogal breed en gevarieerd en daarmee ook mijn professionele ervaring en expertise. Naast loopbaancoaching en outplacement, heb ik bijvoorbeeld veel leiders, professionals en expats gecoacht en trainingen gegeven op het gebied van soft skills. Ook heb ik me bezig gehouden met talent-, team- en organisatieontwikkeling, bijvoorbeeld op het vlak van leiderschap, veranderingen en duurzame inzetbaarheid.

In de loop van de jaren heb ik de nodige opleidingen en trainingen gevolgd en ben ik o.a. gecertificeerd als Register Loopbaan Professional (RL) en geaccrediteerd Professional Ontological Coach.

Opdrachtgevers

Als zelfstandige en als adviseur voor verschillende talentbureaus ben ik bij een groot aantal bedrijven en organisaties actief geweest in uiteenlopende sectoren en in binnen- en buitenland. Mijn opdrachtgevers op dit moment zijn zowel particulieren als bedrijven en organisaties in hoofdzakelijk Nederland en België. Een overzicht van de opdrachtgevers vind je hier

Persoonlijk

In mijn persoonlijk leven ben al jarenlang heel gelukkig samen met Soraya. Na 15 jaar in het buitenland gewoond te hebben, zijn we medio 2022 weer naar Nederland gekomen. Naar Bergen op Zoom om precies te zijn. Naast mijn activiteiten als zelfstandige, werk ik ook met veel plezier en voldoening bij een organisatie voor mensen met een beperking in Antwerpen.

Nog even dit

De organisaties, coachées en trainées waarmee ik heb mogen werken, zijn zeer uiteenlopend en divers en dat wil ik graag zo houden. In de kern werk ik met mensen die ergens in vastgelopen zijn en daarom is het voor mij minder relevant welk professioneel of sociaal profiel mensen hebben. Dus of je nu algemeen directeur bent, thuiszorg medewerker of zzp-er in de bouw, iedereen is even welkom.

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen toegang heeft tot professionele coaching, hanteer ik variabele voorwaarden, bijvoorbeeld voor mensen met een minimum inkomen.

Wil je meer over mij weten, kijk even op mijn profiel op LinkedIn of neem contact met me op.

contact
Privacy Settings
Koekje? We gebruiken cookies om je relevante informatie te geven en om je gebruikservaring te verbeteren. Dit doen we door statistieken bij te houden die volledig anoniem zijn.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google